SENTIMENT

sentimentvcf

Segons el Diccionari de la Real Acadèmia de la Llengua Espanyola la paraula sentiment, que de entrada és molt més que una paraula, es definix com ‘estat afectiu de l’ànim produït per causes que l’impressionen vivament’.

Si ad esta definició li afegim la de valencianisme, que també és molt més que una paraula, definida com ‘amor o volença a les coses característiques o típiques de Valéncia’ es pot començar a tindre una idea de lo que es va poder viure en Mestalla el dissabte passat.

I és que el VCF, nostre VCF, torna a ilusionar a la seua afició, a la que anem al camp i a la legió de aficionats que sense anar viuen intensament els partits des de la televisió o la ràdio. Personalment, després d’un temps desenganchat per motius fallers (que eixe és un atre sentiment del que també es podria parlar llarc i estés), en un parell de partits en casa com el del Sevilla, en el que varem assaborir el dolç plaer de la venjança, i el del Barça en el que sorprenguerem a l’Espanya futbolera i li traguerem un punt als succesors del dream team han fet que passe en unes semanes, tan sols unes semanes, de no apostar un duro per la victòria davant els palanganes ni  pel fet de plantar-li a cara als blaugranes de Guardiola, a pensar que hui en dia és possible guanyar-li a qualsevol.

Ara som portada del ‘tebeos’ deportius de la meseta, dorant-nos la píndola per l’involuntari favor que els hem fet, pero tot tornarà a la normalitat en uns dies, justament la semana prèvia a que el Madrit visite Mestalla. Probablement tornaran a l’intent de desestabilisació en notícies de possibles (o impossibles) fichages de nostres jugadors, o desempolsegant dels archius en blanc i negre històries que parlen del club ‘senyor’ i de l’idoneïtat per a la resta dels que no compartim la seua religió, que guanye la lliga l’equip de la capital de l’imperi…. pero lo que segur que no diran és que, depenent de la pròxima jornada lliguera, és possible que el VCF torne a donar-nos una nova alegria deixant matemàticament sense títol als ‘Pepe_el_arrepentido’ boys.

……….. i és que el sentiment fa vore les coses d’atra manera. Ara, a l’igual que una pancarta que va cridar la meua atenció el dissabte, estem en el moment: ‘CHÉ….WE CAN’.


Anuncios

~ por jvmarco en 27 abril 2009.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

 
A %d blogueros les gusta esto: